שעות פעילות

ראשון - חמישי : 9:00 - 17:30

מגדל הכשרת היישוב

ז'בוטינסקי 9, בני ברק

0723936594

24/7 מענה אנושי

מיקומך באתר:

בלוג המרכז להסדרת חובות

מומחים במציאת פתרונות לבעלי חובות

איחוד תיקים בהוצאה לפועל

כאשר מתנהלים מספר תיקי הוצאה לפועל כנגד חייב אחד, רשאי החייב לבקש מראש ההוצאה לפועל, לאחד את כל התיקים לכדי תיק אחד, ולשלם בסופו של דבר, סכום שאינו עולה על שלושה אחוזים מכל החוב המצוין בתיקי ההוצאה לפועל. לאחר הגשת הבקשה, ועד שלא תתקבל החלטה בנידון, על החייב להמשיך ולשלם שלושה אחוזים נוספים מדי חודש.

מטרת איחוד התיקים היא לפעול למען החייב כאשר פועלים כנגדו מספר תיקים במקביל, דבר שעלול להביא לניצול לרעה של ההליך הזה.
יש לזכור כי מדובר בתיקים הכספיים בלבד, אין האמור לעיל תקף לחוב מזונות או משכנתא למשל.
את הבקשה לאיחוד תיקים, מגישים בלשכת ההוצאה לפועל בה מתנהלים רוב התיקים כנגד החייב. במידה ואין לשכה אחת כזאת אז יש להגיש בלשכה שמתנהל בה התיק עם הסכום הגבוהה ביותר.

משרדינו מטפל בנושא זה במקצעויות ובמהירות האפשרית, אנחנו בעלי נסיון בתחום ויכולים לפעול לזירוז הליכים לקבלת צו תשלומים נמוך לכל התיקים המאוחדים.
אנחנו מטפלים בהשבת תיק איחוד שפוזר בעקבות פיגורים וכן פועלים להפחתת צו התשלומים החודשי אשר נקבע, ביטול הגבלות על רשיון הנהיגה, עיקולי משכורת וצווי הבאה.

עוד נושאים שאולי יעניינו אותך:

חוק חדלות פירעון ושיקום כלכלי 2019

החוק החדש מעביר את האחריות לרשות האכיפה והגבייה (הוצאה לפועל לשעבר) על חייבים יחידים שחובותיהם נמוכים מ-150 אלף שקל , ואילו חייבים שחובותיהם עולים מ- 150 אלף שקל יהיו באחריות האפוטרופוס הכללי וכונס הנכסים הרשמי, שמעכשיו ייקרא "הממונה על הליכי חדלות פירעון ושיקום כלכלי".

קרא עוד »
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

לקבלת ייעוץ טלפוני ראשוני בחינם

מלאו את הפרטים בטופס המצורף

מוזמנים לעקוב אחרינו בפייסבוק:

שירותי המשרד:

כפתור נגישות

משרד עורכי הדין אלגבי אגבלי מלכית המומחים בישראל למחיקת חובות השאירו פרטים עכשיו: