שעות פעילות

ראשון - חמישי : 9:00 - 17:30

מגדל הכשרת היישוב

ז'בוטינסקי 9, בני ברק

0723936594

24/7 מענה אנושי

מיקומך באתר:

בלוג המרכז להסדרת חובות

מומחים במציאת פתרונות לבעלי חובות

כל הטיפים למחיקת חובות בנקים

ישראלים רבים מגיעים למצבי בהם הם משלמים סכומים מדי חודש והחובות שלהם רק תופחים. לא אחת, מערבים הישראלים שנמצאים בחובות, עורכי דין שנחלצים לעזרתם, לאחר שהם מבינים כי משהו אינו כשורה, היות והם משלמים סכומים נכבדים ועדיין נמצאים באותו המצב. ישנה חשיבות גדולה לעורך דין, המטפל ומייעץ לגבי כל הטיפים לביצוע מחיקת חובות בנקים. ברוב המקרים, לא ניתן יהיה למחוק את החוב במלואו, אך בהרבה מקרים שבהם מתערבים עורכי דין, ניתן למזער את החוב ולמחוק חלק ניכר ממנו. התהליך של עורך הדין מול הבנקים, הוא אינו תהליך פשוט, אך אם הוא מבוצע בסיוע של עורך דין מקצועי, ניתן יהיה למחוק בין 90- 95% מסכום החוב.

הוכחת עמלות שנגבות שלא כדין ע"י הבנקים
ישנם בנקים רבים, הגובים עמלות שלא כדין מלקוחותיהם בגן חוב או הלוואה. במידה ועורך הדין, יוכיח כי אכן נגבו עמלות שלא כדין, ניתן יהיה תביעה כנגד הבנק. עורכי דין, המתמחים בחובות מול נושים, יוכלו באמצעות המסמכים שיוצגו להם, לחשב בדיוק מה נלקח שלא כדין. לקוחות רבים משלמים סכומים במשך שנים ולא יודעים כי החוב כבר שולם במלואו, זו הסיבה שבסופו של דבר, הם פונים לעורכי דין שיבדקו את החוב ומרכיביו. זו הסיבה שעורכי דין מומחים, יתנו לכם את כל הטיפים לביצוע מחיקת חובות בבנק. אמנם שירות זה עולה כסף, אך ישתלם בסופו של דבר, כשאר תגלו כי שילמתם הרבה מעבר למה שצריך היה לשלם עבור החוב.


באילו מקרים ניתן לבצע מחיקת חובות לבנקים?
מחיקת חובות מול הבנקים, תתבצע במקרים כגון כאשר אין נכסים ממושכנים לחייב ואי אפשר למצוא ערבים לחוב, החייב נקלע למשבר כלכלי ואין באפשרותו, לפרוע את החוב במלואו, מה שנקרא "חדל פירעון". רכוש החייב לא עוקל ואין מדובר בחוב שנוצר בתקופה האחרונה, אם החייב לא שילם את חובו או חלק מהחוב, אלא אם כן, יוכל יהיה להגיע להסדר חדש מול הבנק. על מנת לדעת את כל הטיפים לביצוע מחיקת חובות בנקים, יש להגיע עם המסמכים המעידים על החוב, על תשלומיו לעורך הדין, כך שהלה יעבור על המסמכים ויוכל לתת לכם תשובה לגבי ההליכים שיש לבצע מול הבנקים באמצעותו.

עוד נושאים שאולי יעניינו אותך:

חוק חדלות פירעון ושיקום כלכלי 2019

החוק החדש מעביר את האחריות לרשות האכיפה והגבייה (הוצאה לפועל לשעבר) על חייבים יחידים שחובותיהם נמוכים מ-150 אלף שקל , ואילו חייבים שחובותיהם עולים מ- 150 אלף שקל יהיו באחריות האפוטרופוס הכללי וכונס הנכסים הרשמי, שמעכשיו ייקרא "הממונה על הליכי חדלות פירעון ושיקום כלכלי".

קרא עוד »
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

לקבלת ייעוץ טלפוני ראשוני בחינם

מלאו את הפרטים בטופס המצורף

מוזמנים לעקוב אחרינו בפייסבוק:

שירותי המשרד:

כפתור נגישות

משרד עורכי הדין אלגבי אגבלי מלכית המומחים בישראל למחיקת חובות השאירו פרטים עכשיו: